must-follow foodbloggers op Instagram

9 foodbloggers om te volgen op Instagram

Het is alweer bijna maart en sommige goede voornemens zijn misschien alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Zoals bijvoorbeeld goed voor jezelf zorgen; sporten en natuurlijk gezond eten. Maarrrr.. niet getreurd, daar komt Instagram om de hoek kijken. 

Hier vind je een hele berg foodbloggers die de meest fantastische foto’s delen, om van te smullen! Er zijn er bijna teveel om uit te kiezen, maar ik heb 9 favorieten uitgekozen die heerlijke gerechten en prachtige plaatjes (food photography is ook echt een vak!) delen. Mis ik nog iemand? Let me know!

Red de wereld, go vegan!

Mocht het 1 van je goede voornemens om eens een dagje (of meer) vlees te laten staan of zoveel mogelijk plantaardig te eten (tip: volg @lisagoesvegan ter inspiratie), dan is dit een goede plek om te beginnen. Genoeg te kiezen uit deze foto’s om van te watertanden.

Oh, en ik zou het natuurlijk heel erg leuk vinden als je mij ook volgt!

Deze 9 foodbloggers moet je zeker volgen op Instagram 

  • @Gkstories & @luisegreenkitchenstories. Verrukkelijke recepten die er misschien soms wat bewerkelijk uitzien, maar altijd kloppen. Hebben 2 mooie kookboeken uitgebracht. Schrijf je ook vooral in voor hun nieuwsbrief, hierin schrijven ze heel persoonlijk en uitgebreid over hun leven en hoe het gerecht tot stand kwam, een aanrader!

gkstories op Instagram

  • @panaceas_pantry  2 vegan zusjes die de wereld willen verbeteren. Ze voegen in ieder geval al veel toe in de vorm van deze fantastische recepten. Rock on girls!

Pancreas_pantry op Instagram

mynewroots op Instagram

  • @Whatforbreakfast weet je het soms ’s ochtends niet meer? Volg Marta, ze heeft een kookboek met alleen maar ontbijtjes gemaakt. Reist daarnaast ook veel en deelt dit ook op haar Instagram-account. Elke ochtend een feestje op je bord!

whatforbreakfast op Instagram

  • @Bettinas_kitchen  Plantbased, gluten- en suikervrij.  Dat klinkt ongezelliger dan dat het eruit ziet! Kleurexplosies op een bord (of in een schaaltje) en check die tattoo!

Bettinas_kitchen op Instagram

  • @Linda_Lomelino  bakt! Prachtige taarten, cakes, pancakes etc. Haar website heet niet voor niets call me cupcake. Sfeervolle foto’s waarvan je meteen zin krijgt op zondagmiddag de keuken in te duiken.

linda_lomelino op Instagram

  • @Nourish_atelier alles uit Scandinavië is goed, series (borgen, the bridge, the killing!), maar ook zeker de foodies:-). Deze dame kookt fantastisch en schiet er de mooiste plaatjes van.

Nourish_Atelier op Instagram

  • @_foodstories_  Een foodstylist en fotograaf samen, dat kan alleen maar hele mooie foto’s opleveren! Waarvan akte:-)

_Foodstories_ op Instagram

  • @Rebelrecipes  Plantaardige pindakaasverslaafde:-). Kleurige creaties waarvan het water je in de mond loopt.

Rebelrecipes op Instagram

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s