Over eTZEtera…

Welkom op eTZEtera!

Wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Op eTZEtera deel ik alles online wat mij op het moment bezighoudt. Dit loopt redelijk uiteen; van social media en bijzondere video’s tot health/food, van productiviteitstips tot persoonlijke blogs. In mijn werkende leven houd ik me bezig met social media en online communicatie bij het meest aaibare goede doel van Nederland.

De naam van het blog komt niet zomaar uit de lucht vallen, het is namelijk afgeleid van mijn complete naam: Talitha Zefanja Erato :-). En daarnaast stiekem een goeie mogelijkheid om alle verschillende onderwerpen in 1 blog onder te brengen;-)

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en publiceer regelmatig een blog met 6 vragen aan inspirerende en creatieve mensen. Vaak zijn dit personen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Of naast hun ‘gewone’ baan, een eigen bedrijf hebben opgestart. Ik vraag bijvoorbeeld hoe hun gemiddelde dag eruit ziet en zij delen tip voor apps en websites. Deze blogs zijn hier te lezen. Hopelijk bieden deze interviews jou ook nieuwe inspiratie.

Let’s connect! 

Uiteraard ben ik ook te vinden op: Twitter, Pinterest, Instagram en Linkedin.
Heb je ideeën, vragen of opmerkingen hebben, stuur me dan een berichtje, vind ik leuk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s